Prvi Blog (10/2011)

Ni sâm ne znam čemu blog? Nije da nemam o čemu pisati, ali, objektivno vremena za to i nemam, dok sam subjektivno poprilična lijenčina koja sebe ili se ne da lako natjerati na takvo što. Ukratko, moje viđenje stvari je…

Ni sâm ne znam čemu blog? Nije da nemam o čemu pisati, ali, objektivno vremena za to i nemam, dok sam subjektivno poprilična lijenčina koja sebe ili se ne da lako natjerati na takvo što.

Ukratko, moje viđenje stvari je ovo: žene su pametnije od muškaraca, ali ne preuzimaju dovoljno odgovornosti. Djeca su naša budućnost, a za veselom prošlošću prije njih možemo samo plakati. Nacionaliste i ostale klero-manijake te slične manipulatore treba poslati na prinudni rad, da od njih bude barem nekakve koristi, jer je šteta nemjerljiva. Bog je lik iz knjiga, ali ‘ko voli da mu takve knjige određuju život – nek’ izvoli! Meni to ne smeta.

I na kraju, mislim da je čovječanstvo virus na Zemlji i jednom ćemo si konačno dohakati. Ja recikliram i znam da to nije dovoljno. Ali, barem je nešto, iako je skoro ništa.